Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта,

...
Както е известно,  всеки човек има своя собствена натална карта,
Коментари Харесай

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

 Is-Astrology-of-any-Use-550x344

Както е известно,  всеки човек има своя лична натална карта, самостоятелен хороскоп по рождение, в която към този момент е заложена избрана информация за живота му, гении,  характерности и достижения. Понякога се случва по този начин, че клиентите ми се разстройват като чуят някаква информация, и задават въпроса: по какъв начин може да се промени това?

Хороскопът съгласно раждането -дали това е даденост, която не може да се промени, или е гъвкава система, на която, при предпочитание, може се  повлияе?

Нека да погледнем по-задълбочено на този въпрос. Ако избрани предпоставки са заложени в хороскопа,  ние, несъмнено, в никакъв случай няма да можем да  променим датата, часа и мястото на раждането си, само че да се внесат някои чисто  механически и практически  корекции в трактовката на самостоятелния хороскоп е допустимо. Основното нещо – това  да се прави за положително. Предлагам ви да се запознаете с няколко варианти за промяна на хороскопа.

Първи способ: промяна на местожителството

С други думи – да се преместите надалеч от мястото, в което живеете в този момент. Ако сте родени и живеете на избрана географска широчина и дължина,  алегорично вашата  мрежа от домове в наталната карта не се трансформира, само че в случай че се преместите на доста разстояние, стартира да работи и  хороскопът на промяната на местожителството.

В историята има доста образци, когато точно след пренасяне хората  стават известни, щастливи, откриват нови гении, или, в противен случай, нещо  губят. Става дума за това,  че при преместване  доста се променят  нашия метод на живот, околната среда и стартира да работи втория хороскоп, обвързван с новото място.

Така че в този случай всичко зависи от мястото, в  което сте се открили: на едното място може да има  проблеми, а на  другото –  облага и благоденствие.

Втори способ: алегорична смяна на външния тип и навиците

Моментът на раждане съгласно знака на зодиака ни дава влечение към несъмнено телосложение, походка, метод на говорене, и като цяло разказва нашия външен тип и привички.

А с смяна на външния тип и навиците, присъщи за други знаци, ние  алегорично „ изместваме “ нашия хороскоп в една или друга посока, а дружно с това се трансформира, да вземем за пример, и типа на връзките, които  привличаме. Така че в този случай е значимо да се осъзнае ясно какви резултати желаете да постигнете и да се променяте в сходство с това.

Трети способ: взаимоотношение с планетите на хороскопа

Друг метод е свързан  с взаимоотношението на планетите в хороскопа ви. Технически това наподобява по този начин: астрологът пресмята интервалите (в взаимозависимост от „ поръчката “ ви и това, което желаете да промените), в които  ще би трябвало да се подхващат дейности, които ще настроят  хороскопа ви  към по-добро.

Тоест – не  планетите да ви насочват в някаква посока, а вие авансово да действате в сходство с функционалностите на нужната ви планета. Разбира се, по положителен метод.

Четвърти способ: превръщане към Слънцето, Солар

Соларът  дефинира самостоятелната стратегия за една година. В взаимозависимост от това, къде ще посрещнете идната година,  ще зависят  най-вероятните събития в  идната година. Така да вземем за пример, при изразена сфера на рискови обстановки, астрологът може да посъветва клиента си да  посрещне Слънцето на друго място с цел да понижи вероятните опасности.

Също по този начин значима роля в хороскопа играят и кармичните точки: в тези интервали се залагат циклите за идващите години от живота ни. Тези интервали са доста значими, би трябвало да имате виновен метод към дейностите си в този миг. Изчисляване на тези интервали и подобаващи рекомендации може да направи единствено професионален астролог.

Пети способ: затъмнения

За това какво е въздействието на затъмненията върху живота на хората, измежду астролозите постоянно пораждат разногласия. Едно нещо е несъмнено: тяхното въздействие е несъмнено, когато точката на затъмнение е  обвързвана с наталната карта на индивида. И са значими и   слънчевите,  и лунните затъмнения.

Сами по себе си затъмненията са съдбовна сила, затова, при включването на  силата на затъмненията в хороскопа може да настъпят  доста трагични промени в живота на индивида.

Изброих надалеч не  всички вероятни способи за промяна на хороскопа, само че тези, според мен са  най-ефективни. И – да, хороскопът съгласно рождената дата може в действителност да се промени. Но е значимо да се разбере, че следствията в действителност могат да са с  съдбовен темперамент. Затова въвеждането на тези ремонти в хороскопа би трябвало да се приготви доста деликатно.

Например, в случай че даден човек прави избрани дейности по време на  затъмнение, би трябвало да е  сигурен, че съответните промени ще са за  положително, в противоположен случай следствията могат да бъдат просто пагубни. Така че не забравяйте:  другите операции в  наталната карта – това не е играчка, тъй като това  в действителност трансформира живота, и към въпроса би трябвало да се отнесете изцяло съществено.

Това важи както за астролога, по този начин и за неговия клиент.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР